Wat is een Samsung Bespoke koelkast?

Door Remco Bravenboer / Laatste update: 25 September 2023
Samsung Bespoke koelkasten zijn uniek, en kunnen geheel worden aangepast naar uw eigen smaak. Wat is een Samsung Bespoke koelkast?

Samsung Bespoke is een populaire koelkasten reeks van Samsung. Ze zijn erg populair vanwege hun aanpasbaarheid en opties om uw koelkast te personaliseren. Wij zetten alle belangrijke kenmerken van Samsung Bespoke koelkasten op een rij.

Keuze uit enorm veel modellen

Het belangrijkste kenmerk van de Samsung Bespoke koelkasten is de mogelijkheid om deze aan te passen aan uw eigen smaak en de inrichting van de keuken. Ze zijn er namelijk in vele kleuropties voor beide de binnen- en buitenkant, waardoor er voor iedere keuken een passend model te vinden is.

U heeft 4 verschillende materialen om uit te kiezen, namelijk Satin Glass, Glam Glass, Cotta Metal en Clean Glass. Per materiaal zijn er 7 verschillende kleuren om te kiezen, waardoor u echt uw eigen stijl kunt creëren in de keuken.

Samsung biedt ook modulaire ontwerpmogelijkheden voor de Bespoke koelkasten. Dit betekent dat je verschillende compartimenten en indelingen kunt kiezen op basis van uw specifieke behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor meer vriesruimte, extra koelruimte, of zelfs een wijnkoeler, afhankelijk van uw voorkeuren.

SpaceMax biedt nog meer ruimte

Alle Samsung Bespoke koelkasten zijn voorzien van de unieke SpaceMax technologie. Hierdoor hebben de wanden van deze koelkasten een dikte van maar 7 cm. Dankzij deze dunne randen, is er maar liefst 30% meer ruimte aan de binnenkant, vergeleken met de gemiddelde Samsung koelkast. Hij is door de dunnere randen ook niet breder, waardoor hij alsnog in bijna iedere keuken past. Ondanks de grotere koelruimte aan de binnenkant, verbruikt hij niet meer energie.

Geen ijsvorming met No-Frost

Alle koelkasten uit de Samsung Bespoke reeks zijn voorzien van No-Frost. Hierdoor hoeft u hem nooit meer te ontdooien, en zal er ook geen ijsvorming plaatsvinden. Samsung Bespoke koelkasten tellen hoe vaak u de deur open en dicht doet, waardoor hij (in combinatie met nog wat andere factoren) precies weet wanneer hij zelf het ontdooiproces moet starten. Eten zal dus ook niet worden aangetast door ijs, en etiketten zullen altijd leesbaar blijven.

optimal fresh lade

Verse producten langer bewaren

Om producten langer vers te kunnen houden, kunt u gebruikmaken van de Optimal Fresh+ lade die te vinden is in iedere Samsung Bespoke koelkast. Deze grote lade is geheel naar wens te gebruiken. Zo kunt u hem bijvoorbeeld instellen dat hij links een lagere temperatuur heeft voor vlees of vis, en rechts een iets hogere temperatuur om groente en fruit langer vers te houden. Hij kan ook worden gebruikt als enkele lade met een lagere temperatuur als bovenin de koelkast.

Over de auteur

Remco is de ontwikkelaar van Witgoed Wijzer en heeft veel all-round kennis over witgoed. Na het zijn van content marketeer voor verschillende platformen waar veel over witgoed en consumenten elektronica werd geschreven, heeft hij zich ook als content creator aangesloten op dit platform.

Remco Bravenboer